Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Croquettes de chapon - Kapoenkroketten, B. Albert, 1822
- Ingrediënten:
- broodkruim, ei, frituurolie, kapoenragout, peper, peterselie en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Kapoenragout wordt beschouwd als kapoen.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kapoenragout in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kapoenragout:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Recept uit Dressings en marinades:
Recept uit Dressings en marinades:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel: