Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Boyos de cebollas - Uienpasteitjes
- Ingrediënten:
- eidooier, olijfolie, parmezaanse kaas, pitadeeg, ui en water
- Keuken:
- Turks / Sefardisch / Joods
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Pitadeeg wordt beschouwd als deeg.
Alternatieve naam: pitabrooddeeg.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met pitadeeg in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient pitadeeg:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Ontbijt uit De Joodse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van Patesserie:
Recept uit De wereld van de stroopwafel:
Bij de koffie uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Chickslovefood:
Ontbijt / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Recept uit L'Art de la table:
Recept van Patesserie:
Recept uit Mediterraneo:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Healthy Vega:
Recept van Healthy Vega:
Recept van Chickslovefood:
Recept van Food en So Much More:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Okoko recepten: