Fijn volkoren speltmeel

Fijn volkoren speltmeel wordt beschouwd als volkoren speltmeel.

Zoek naar fijn volkoren speltmeel in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met fijn volkoren speltmeel in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste fijn volkoren speltmeel recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient fijn volkoren speltmeel:

Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Kamut/spelt/eenkoornbrood

Ingrediënten:
bio gist, citroensap, fijn volkoren eenkoornmeel, fijn volkoren kamutmeel, fijn volkoren speltmeel, hazelnoot, lijnzaad, pompoenpitten, sesamzaad, sojabonen, water, zeezout en zonnebloempitten

Keuken:
Duits
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Donker Deens roggebrood

Ingrediënten:
cacao, heldere honing, water, roggekorrels, speltbloem, gedroogde gist, venkelzaad, volkoren roggemeel, volkoren speltmeel, volle yoghurt, zeezout en zonnebloempitten

Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Speltbrood

Ingrediënten:
bio desem, gist, speltbloem, volkoren speltmeel, water en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Spelt streekbrood

Ingrediënten:
olijfolie, roggemeel, speltbloem, speltvlokken, volkoren speltmeel, water, zeezout en zuurdesem

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Ineke Berentschot en Ton Bloetjes - Nachtbrood

Basisrecept uit Nachtbrood:

Spelt desembrood met vergeten groente

Ingrediënten:
gebroken spelt, gele biet, gist, honing, oranje-paarse wortel, panatura, roze biet, roze chioggia biet, speltbloem, volkoren speltmeel, water, zout en zuurdesem

Keuken:
Nederlands
Soort:
brood en broodgerecht / groentevulling
Een recept uit Nanne Hogeland, Saskia Lelieveld en Julie Tavernier - Goed zoet

Recept uit Goed zoet:

Koffiekoekjes

Ingrediënten:
amandel, bakpoeder, koffie, kokosbloesemsuiker, melk, oploskoffiepoeder, roomboter, vanille-extract, volkoren speltmeel en zeezout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / vegetarisch
Een recept uit Mariette van Tuyl - Puur zoet

Ontbijt uit Puur zoet:

Pompoen-ontbijtmuffins

Ingrediënten:
appelstroop, bakpoeder, eieren, plantaardige olie, pompoenpuree, speculaaskruiden en volkoren speltmeel

Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Mariette van Tuyl - Puur zoet

Recept uit Puur zoet:

Pompoen-ontbijtmuffins

Ingrediënten:
appelstroop, bakpoeder, eieren, plantaardige olie, pompoenpuree, speculaaskruiden en volkoren speltmeel

Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Basisrecept uit Liever lokaal:

Volkorenbrood

Ingrediënten:
bloem, gist, speltmeel, volkorenmeel, water en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Gezondere Monchou Taart

Ingrediënten:
baking soda, citroensap, dadels, havermout, honing, kersenjam, koekkruiden, monchou, roomboter, slagroom, vanille en volkoren speltmeel

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Gezondere Monchou Taart

Ingrediënten:
baking soda, citroensap, dadels, havermout, honing, kersenjam, koekkruiden, monchou, roomboter, slagroom, vanille en volkoren speltmeel

Een recept uit Nanne Hogeland, Saskia Lelieveld en Julie Tavernier - Goed zoet

Recept uit Goed zoet:

Rabarber-gember crumble

Ingrediënten:
baksoda, cacao, chocola, ei, gemberpoeder, gemberwortel, havermoutvlokken, kaneel, kokosbloesemsuiker, kokosolie, meel, pindakaas, rabarber, rijststroop, roomboter, spelt, steviablad, vanille-extract, gember, volkoren speltmeel, walnoten, zeezout en zonnebloempitten

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / zoet / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Basisrecept uit Liever lokaal:

Brood

Ingrediënten:
gist, speltmeel, suiker, tarwebloem, volkorenmeel, water en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Pascalle Bonnier en Mathijs Kok - Nootje

Lunch uit Nootje:

Pecannotentwisters

Ingrediënten:
blauwe rozijnen, gedroogde gist, haverzemelen, lauwwarm water, pecannoten, speltmeel en zout

Soort:
noten en zaden / brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch