Argentijns

Zoek naar Argentijns in uw eigen kookboeken

Argentijns koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Madeleines van biscuitdeeg

Ingrediënten:
bloem, bloemsuiker, boter, citroen, eieren, griessuiker, maïsbloem en rum

Keuken:
Argentijns
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Carne asada met chimichurrisaus

Ingrediënten:
chimichurrisaus, gemalen komijn en vanglap

Keuken:
Argentijns
Soort:
sous-vide
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / nagerecht uit Sous-vide thuis:

Alfajores

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, dulche de leche, ei, kristalsuiker, maïzena, poedersuiker, rum, sinaasappelrasp, sinaasappelsap en zout

Keuken:
Argentijns
Soort:
sous-vide / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Recept uit Sous-vide thuis:

Chimichurrisaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, gemalen komijn, knoflook, koriander, olijfolie, oregano, rode chilipeper, rode wijnazijn en sjalot

Keuken:
Argentijns
Soort:
saus/dressing/jus / sous-vide
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Recept uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

Chuck-Steaks mit Chimichurri / Chuck-Steak met Chimichurri (24 uur bij 55°C)

Ingrediënten:
chimichurrisaus, chuck-steak, olijfolie, peper en zout

Keuken:
Argentijns
Soort:
sous-vide / rundvlees
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Dulce de leche - Melkvla

Ingrediënten:
melk, suiker, vanillesuiker en zuiveringszout

Keuken:
Argentijns
Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit J.D.T. Eekma - Elseviers cocktail en longdrink boek

Drinken / cocktails uit Elseviers cocktail en longdrink boek:

The Exterminator cocktail

Ingrediënten:
citroenschil, pale dry sherry en wodka

Keuken:
Argentijns
Soort:
drank (alcoholisch) / cocktails
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Argentijnse pompoensoep

Ingrediënten:
boter, butternutpompoen, calabaza pompoen, druivenpitolie, eikelpompoen, gedroogde abrikozen, groentebouillon, kabochapompoen, maïskorrels, maïsolie, pompoen, reuzepompoen, rode paprika, rozemarijn, salie, slagroom, tomaat, tomaten uit blik, turkse muts, ui, wasachtige aardappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Argentijns
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Carbonada a la criolla - Casserole met perzik en peer

Ingrediënten:
aardappel, laurier, maïskolf, majoraan, olijfolie, oregano, peer, peper, perzik, pompoen, runderbouillon, runderlappen, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, zoete aardappel en zout

Keuken:
Argentijns / Creools
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit  - Grillen

Recept uit Grillen:

Picanha Churrasco mit Malbec-Butter / Gegrild runderstaartstuk met Malbec-boter

Keuken:
Argentijns / Internationaal
Soort:
barbecue/grill / rundvlees / samengestelde boter
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:

Tempeh-kebabs met gegrilde groenten en chimichurri

Ingrediënten:
aromapoeder, bladpeterselie, citroensap, courgette, druivenpitolie, groentebouillon, knoflook, olijfolie, oregano, paprikapoeder, rode paprika, rode ui, rodewijnazijn, serranopepers, sjalot, sojasaus, tamari, tempeh, vloeibare rook, water, witte ui en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Argentijns
Soort:
barbecue/grill / vegan / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:

Çig borek - Halvemaanvormige deeghapjes met rundvlees en chilipeper

Ingrediënten:
bloem, chilivlokken, citroensap, ei, ijsblokjes, plantaardige olie, rundergehakt, ui en yoghurt

Keuken:
Turks / Argentijns
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Chimichurri

Ingrediënten:
azijn, chilivlokken, citroensap, extra vierge-olijfolie, knoflook, peterselie en sherryazijn

Keuken:
Argentijns / Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit  - Story on a Plate

Recept uit Story on a Plate:

Asado Argentino

Ingrediënten:
chimichurrisaus en rundvlees

Keuken:
Spaans / Argentijns / Internationaal
Soort:
rundvlees