ei/omelet/frittata

Zoek naar ei/omelet/frittata in uw eigen kookboeken

Ei/Omelet/Frittata koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Artisjokkenomelet

Ingrediënten:
artisjok, ei, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Ontbijt / lunch uit Alle smaken van de regenboog:

Omelet met ham & kaas

Ingrediënten:
boter, ei, ham en parmezaanse kaas

Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit  - Turkse kookkunst

Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:

Soğanli yumurta - Omelet met uien

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, peper, runderbouillon, ui en zout

Keuken:
Turks
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Ham-soufflé

Ingrediënten:
bechamelsaus, boter, broodkruim, eidooier, eiwit, magere ham, kervel, parmezaanse kaas, peterselie, tomatensaus en weidechampignon

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Omelet voor rijkelui

Ingrediënten:
boter, double cream, ei, hollandaisesaus en paddestoelen

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Omelet van de jager

Ingrediënten:
ei, kippenlever, paddestoelen, peterselie en tomatensaus

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Hamsoufflé "Carmen"

Ingrediënten:
ham-soufflé, paprika en tomaat

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Hamsoufflé "Alexandra"

Ingrediënten:
aspergepunten, ham-soufflé en truffel

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Hamsoufflé Périgourdine

Ingrediënten:
ham-soufflé en truffel

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Lunch uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Uitsmijter

Ingrediënten:
brood, ham, kaas, peper, rosbief, ei en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / nagerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Custard in pompoen of kokosnoot - sangkaya fak thong of sangkaya ma-prow

Ingrediënten:
ei, jasmijnessence, kokosroom, nam taan peep, palmsuiker en winterpompoen

Keuken:
Thais
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Frittata met artisjokken

Ingrediënten:
artisjokken, boter, citroen, ei, knoflook, parmezaanse kaas, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Recept uit De Shanghai-keuken:

Fu rong can dou - Hibiscusbloesemeiwit met verse tuinbonen

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bakolie, chinese gepekelde ham, eiwit, kippenbouillon, spaanse gepekelde ham en tuinbonen

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Scrambled Egg Foam

Ingrediënten:
boter, ei, eidooier en volle melk

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Omelet Base

Ingrediënten:
albuminepoeder, ei, eidooier, eidooierpoeder, paddestoel en room

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Omelet chasseur

Ingrediënten:
champignons, kippenlever, madeirasaus en omelet

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

French Poached Scrambled Eggs with Mushrooms

Ingrediënten:
beukenzwam, boter, crème fraîche, eidooier, eiwit, lente-ui, paddestoelenjus, pancetta en volle melk

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

French Scrambled Eggs

Ingrediënten:
boter, eidooier, eiwit en volle melk

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / lunch / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Hollandse omelet

Ingrediënten:
gerookte zalm en omelet

Keuken:
Nederlands
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Frittata

Ingrediënten:
eidooier, eiwit, olijfolie, taleggio en volle melk

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / nagerecht uit Culinaria España:

Amandelcrème ´smaakt mij goed´ - bienmesabe

Ingrediënten:
citroenrasp, gemalen amandelen, kaneel, scharreleidooier en suiker

Keuken:
Spaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Frittata met asperges

Ingrediënten:
asperges, boter, ei, parmezaanse kaas, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Frittata met uien

Ingrediënten:
boter, ei, extra vergine olijfolie, parmezaanse kaas, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Picknick / diner / lunch / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Frittata met courgettes en basilicum

Ingrediënten:
basilicum, boter, courgette, ei, extra vergine olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Sergio's smaakmakers:

Gevulde eitjes met garnaaltjes en harissa

Ingrediënten:
bieslook, citroen, dille, ei, grijze garnalen, harissa en mayonaise

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Lunch / buffet uit De (perfecte) man in de keuken:

Frittata met chorizo, aardapel en rode paprika

Ingrediënten:
aardappel, chorizo, ei, olijfolie, paprika, parmezaanse kaas, peterselie en ui

Keuken:
Spaans
Soort:
ei/omelet/frittata