ei/omelet/frittata

Zoek naar ei/omelet/frittata in uw eigen kookboeken

Ei/Omelet/Frittata koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Artisjokkenomelet

Ingrediënten:
artisjok, ei, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Ontbijt / lunch uit Alle smaken van de regenboog:

Omelet met ham & kaas

Ingrediënten:
boter, ei, ham en parmezaanse kaas

Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Een recept uit Noel Cottrell, D. Pieters en M. Cottrell - Sushi, lekker en eenvoudig

Recept uit Sushi, lekker en eenvoudig:

Zoete omeletrolletjes

Ingrediënten:
droge witte wijn, ei, olie, sake, sojasaus, suiker, water en zout

Keuken:
Japans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:

Schuimige wijnvla - zabaglione - zabaione

Ingrediënten:
eierdooier, kaneel, marsala en rum

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / nagerecht uit Culinaria Italia:

Rode wijn met ei - rosumada

Ingrediënten:
eierdooier, italiaanse rode wijn en suiker

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Tortilla a la Española - Spaanse tortilla

Ingrediënten:
aardappel, ei, knoflook, melk, olijfolie, spaanse worst, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Omelet, Florentijns

Ingrediënten:
double cream, ei en spinazie

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Omelet uit Lotharingen

Ingrediënten:
bieslook, double cream, ei, gruyère en spekblokjes

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Omelet, Spaans

Ingrediënten:
double cream, ei, peterselie, tomatensaus en ui

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

The Breakfast Egg: Fried Egg Foam with Coffee Butter, Sweet Spice Blend, Compressed Green Apple and Egg Yolk Confit

Ingrediënten:
brioche, eidooierconfit, meringue, gerookt esdoornsiroop, koffieboter, groene appel, zoet specerijenmengsel en zoutvlokken

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Fried Egg Foam

Ingrediënten:
druivenpitolie, eiwit, gelatine en room

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Omelet

Ingrediënten:
double cream en ei

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Omelet met fijne kruiden

Ingrediënten:
bieslook, double cream, dragon, ei, kervel, peterselie en zuring

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

egg yolk droplets

Ingrediënten:
eidooier en zout

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Egg whites droplets

Ingrediënten:
eiwit en zout

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

American scrambled eggs

Ingrediënten:
eidooier, eiwit en volle melk

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Thailand, een culinaire reis:

Gouden draden - foithong

Ingrediënten:
ei, suiker en water

Keuken:
Thais
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek

Lunch / lunchgerecht uit Het spirelli kookboek:

Frittata met courgette, feta en munt

Ingrediënten:
courgette, ei, feta, munt, olijfolie, peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Diner / voorgerecht uit Aan tafel met Verdi:

Frittata all'aceto balsamico (omelet met balsamicoazijn)

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, olijfolie, parmezaanse kaas en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:

Oeufs Périgourdins - Ei "Perigord"

Ingrediënten:
eendenvet, ei, eiwit, parmaham, bladpeterselie, truffel en truffelolie

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit R. Salaman en Martin Brigdale - De Griekse keuken thuis

Lunch uit De Griekse keuken thuis:

Roerei met tomaat

Ingrediënten:
eieren, olijfolie, oregano, sjalotjes, suiker, tijm, tomaten, zout en zwarte peper

Keuken:
Grieks
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Recept uit De worst story:

Pat met calvados

Ingrediënten:
boter, calvados, gemberpoeder, gerookt spek, jeneverbessen, knoflook, nootmuskaat, peterselie, sjalotjes, tijmblaadjes, varkensbuik, varkenslever, varkensschouder, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Recept uit La Mère Brazier:

Eiersymphonie

Ingrediënten:
ei, ei, omelet en tomatensaus

Keuken:
Frans
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Eggeh bi betingan - Omelet met aubergine

Ingrediënten:
aubergine, boter, ei, knoflook, olie, peper, ui en zout

Keuken:
Egyptisch
Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Preserved Cinnamon Cap Mushroom

Ingrediënten:
frituurolie en rode zwavelkop

Soort:
ei/omelet/frittata
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Pressure-Cooked Egg Toast

Ingrediënten:
bakpoeder, bieslook, eidooier, geklaarde boter, kaviaar en zout

Soort:
ei/omelet/frittata