vegetarisch

Flexitariër of vegetariër? We hebben recepten in jouw favoriete kookboeken gekenmerkt als vegetarisch zodat je snel je vlees- en visloze recepten terug kunt vinden.

Zoek naar vegetarisch in uw eigen kookboeken

Vegetarisch koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Snack of tussendoortje uit Ciao Bella:

Italiaanse sandwiches

Ingrediënten:
mayonaise en witbrood

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros - Ciao Bella

Snack of tussendoortje uit Ciao Bella:

Gebakken mozzarellasandwiches

Ingrediënten:
ansjovis, ansjovispasta, bloem, boter, broodkruimels, ei, ham, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie en witbrood

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:

Chocoladesoesjes met koffiesponscake, chocoladecrème en koffiesaus

Ingrediënten:
bloem, boter, chocoladecrème, chocolade, ei, eidooier, melk, suiker, vanillesaus geparfumeerd met koffie, water en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Tempé-groenteschotel

Ingrediënten:
flageolets, groentebouillon, kerriepoeder, maïs, maïszetmeel, olijfolie, paprika, peper, sherry, sjalotjes, sojasaus, sojascheuten, tempé en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Tempé-tofoebrochettes

Ingrediënten:
champignons, courgette, gerookte tempé, gerookte tofu, kerstomaat en olie

Soort:
vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gerookte tempé met gebakken groenten

Ingrediënten:
broccoli, champignons, gerookte tempé, lente-uitjes, olie, pompoen, sojasaus en ui

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Perencrème

Ingrediënten:
amandelspijs, eau de vie de poires williams, eidooier, gelatine, peren uit blik, pudding, puddingpoeder, slagroom en suiker

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:

Groene vulling voor pansoti

Ingrediënten:
bernage, cottage cheese, ei, knoflook, peper, ricotta, snijbiet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / nagerecht uit Deutsche Küche:

Tannenhonigparfait mit Brombeermark - Dennenhoningparfait met bramenpuree

Ingrediënten:
bramen, dennenhoning, eidooier, eiwit, geconfijte sinaasappel, geitenkwark, kirsch, kruisbessen, poedersuiker, room, wafels en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Lunch uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:

Aardbeien op brood 2

Ingrediënten:
aardbeien, boterham, braambessen, cottage cheese, groene appel, munt en rode bessen

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Lunch uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:

Aardbeien op brood 1

Ingrediënten:
aardbeien, balsamicoazijn, boterham, mozzarella en peper

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Tharid met eieren en spinazie

Ingrediënten:
boter, ei, kaas, karwij, korianderzaad, olie, peper, uiensap en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Tofoegoulash

Ingrediënten:
aardappelen, tomaat, groentebouillon, karwij, olie, paprikapoeder, peper, peterselie, sjalotjes, tijm, tofu, tomatenpuree, uien, wortelen, zout en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Tofoe met paksoi en cashewnoten

Ingrediënten:
cashewnoten, chilipeper, honing, ketchup, knoflook, koriander, maïszetmeel, olijfolie, paksoi, peper, rijstwijn, sinaasappelen, sojasaus, tofu, ui en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Tartelette van Bretons zanddeeg met banketbakkersroom en pistachefrangipane

Ingrediënten:
aardbeien, banketbakkersroom, bloemsuiker, boter, cassonadesuiker, citroengras, citroenrasp, eidooier, gezouten boter, kristalsuiker, limoenblaadjes, limoenrasp, pistachefrangipane, vanillestokje, zelfrijzend bakmeel en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / nagerecht uit Deutsche Küche:

Quittenragout mit Topfenschaum im Schatzkistchen - Kweepeerragout met kwarkschuim in een schatkistje

Ingrediënten:
acaciahoning, appelsap, citroensap, droge vermout, kwarkschuim, kweepeer, sauternes, schatkistje, vanillepeul en zoete witte wijn

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / nagerecht uit Deutsche Küche:

Traditionele Kirschenmichel in eierschuim

Ingrediënten:
boter, eidooier, kersen, kirsch, melk, oud brood en suiker

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Nederland op z'n lekkerst

Snack of tussendoortje uit Nederland op z'n lekkerst:

Rode bietenspread met gepofte knoflook en verkelzaadcrackers

Ingrediënten:
bloem, boekweitmeel, extra vierge olijfolie, karwijzaad, knoflook, ricotta, rode bieten, rode wijnazijn, venkelzaad en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Snack of tussendoortje uit Koude keuken:

Cracker 50, kwark, mandarijn en walnoot

Ingrediënten:
crackers, gekruide kwark, mandarijnpartjes en walnoten

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Sojalasagne

Ingrediënten:
bloem, courgette, gedroogde sojablokjes, gemalen kaas, groentebouillon, herbes de provence, knoflook, olijfolie, peper, tomaten, uien, vetstof, volkorenlasagne en wortelen

Soort:
vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Quornblanquette

Ingrediënten:
champignons, groentebouillon, knoflook, maïszetmeel, melk, olie, peper, peterselie, quorn, ui en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Seitanburger

Ingrediënten:
bloem, eiwitten, knoflook, paneermeel, peper, seitan, tomatenpuree, ui, vetstof en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Nasi goreng met seitan

Ingrediënten:
champignons, kerriepoeder, ketjap manis, knoflook, olijfolie, paprika, peper, prei, quorn, sambal oelek, seitan, wortelen, zilvervliesrijst en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Bijgerecht uit 52 Soepen:

Hummus Met Kerrie En Zongedroogde Tomaten

Ingrediënten:
citroensap, kerriepoeder, kerstomaat, kikkererwten, knoflook, olijfolie, tahin en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Bijgerecht uit 52 Soepen:

Artisjoksmeersel Met Citroen En Dragon

Ingrediënten:
artisjokharten, boter, dragon, marinade, olie, citroen, sjalotjes, verse kaas, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Bijgerecht uit 52 Soepen:

Sojabonensmeersel Met Feta En Munt

Ingrediënten:
feta, kwark, limoen, munt, olijfolie, sojabonen en zout

Soort:
vegetarisch