pickles

Zoek naar pickles in uw eigen kookboeken

Pickles koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Scherpe mosterdgroente - hot mustard pickle

Ingrediënten:
bloemkool, boter, geelwortel, gele ui, groene tomaat, kappertje, komkommer, meel, mosterdpoeder, moutazijn, selderijzaad, suiker, witte ui en zout

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
inmaak / vegetarisch / pickles
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Rode-koolsalade - pickled red cabbage

Ingrediënten:
grof zout, mixed-pickle-kruiden, moutazijn, rode kool en suiker

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vegetarisch / pickles
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Green Papaya Pickle

Ingrediënten:
birds-eye chilipeper, gember, groene chilipeper, knoflook, olie, papaya, rode ui, suiker, rietsuikerazijn, turmeric, zout en zwart mosterdzaad

Soort:
pickles
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:

Brinjal Kasaundi - Auberginepickle

Ingrediënten:
aubergines, chilipeper, curryblad, fenegriekzaad, gemalen komijn, gember, knoflook, kurkuma, mosterdzaad, sesamolie, suiker, wijnazijn en zout

Keuken:
Indiaas / Sefardisch / Joods
Soort:
pickles
Een recept uit Elizabeth Wolf-Cohen en L. Wolf-Cohen - De liefde van de man ...

Recept uit De liefde van de man ...:

Bacon Cheeseburger met rode-uienrelish

Ingrediënten:
bacon, boter, cheddar, chilipeper, hamburgerbroodje, ketchup, lichtbruine suiker, mayonaise, olie, patat, peterselie, rode ui, rode wijnazijn, rundergehakt, sla, tijm en ui

Soort:
pickles
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Belgian Pckles

Ingrediënten:
belgische mosterd, bloemkool, elixer d anvers, fleur de sel, geklaarde boter, gemberpoeder, groentebouillon, honing, kerriepoeder, kurkuma, laurier, maïzena, peper, snackkomkommer, verse augurk, water, witte wijnazijn en zilveruitjes

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / pickles
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Bijgerecht / basisrecept uit Thailand, een culinaire reis:

Knoflook pickle - kratiem dong

Ingrediënten:
azijn, knoflook, suiker, water en zout

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / pickles
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Bijgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Gember pickle - khing dong

Ingrediënten:
azijn, gemberwortel, natriumbicarbonaat, suiker, water en zout

Keuken:
Thais
Soort:
vegetarisch / pickles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Afghaanse ingemaakte perziken (Tershi)

Ingrediënten:
chilivlokken, ciderazijn, knoflook, korianderzaad, munt, perzik, suiker en zout

Keuken:
Afghaans
Soort:
vegan / vegetarisch / pickles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Drie-dagen pickles

Ingrediënten:
allspicebessen, augurk, chilivlokken, dillezaad, gedroogde chilipeper, kaneel, kardemompeulen, korianderzaad, kruidnagel, laurier, mosterdzaad, suiker, witte azijn, witte wijnazijn, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / pickles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Kimchi op basis van radijsvariaties

Ingrediënten:
chilivlokken, daikon, grof zeezout, knoflook, knolraap, lente-ui, sojasaus, suiker en zwarte radijs

Keuken:
Koreaans
Soort:
vegan / vegetarisch / pickles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Afghaanse ingemaakte aubergines

Ingrediënten:
aubergine, chilivlokken, ciderazijn, knoflook, korianderzaad, munt, suiker en zout

Keuken:
Afghaans
Soort:
vegan / vegetarisch / pickles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Koshere pickles

Ingrediënten:
augurk, dille, dillezaad, gedroogde dille, knoflook, korianderzaad, kosher zout en water

Keuken:
Israëlisch
Soort:
vegan / vegetarisch / pickles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Pittige pickles op zijn Aziatisch

Ingrediënten:
augurk, donkere sesamolie, pasta van chilipeper en knoflook, sojasaus, suiker en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch / pickles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Kimchi op basis van lenteui

Ingrediënten:
chilivlokken, grof zeezout, knoflook, lente-ui, sojasaus en suiker

Keuken:
Koreaans
Soort:
vegan / vegetarisch / pickles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Gezoute kool met szechuan-peper

Ingrediënten:
chinese kool, donkere sesamolie, groene kool, mirin, pasta van chilipeper en knoflook, sojasaus, suiker, szechuanpeper en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vegan / vegetarisch / pickles
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:

Macédoine de légumes confits - Pickle van gemengde groenten

Ingrediënten:
bloemkool, knoflook, kool, korianderzaad, laurier, minimaïs, paprika, peultjes, raapjes, selderijblad, sperziebonen, venkel, water, witte wijnazijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Sefardisch / Joods
Soort:
vegan / pickles
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:

Poivron marinés - Gemarineerde paprika's

Ingrediënten:
cayennepeper, extra vergine olijfolie, knoflook, paprika's, wijnazijn en zout

Keuken:
Joods
Soort:
vegan / pickles
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht uit De Joodse keuken:

Citrons confits (Ou marinés) - Noord-Afrikaanse gezouten citroenen

Ingrediënten:
citroen, citroensap, olie en zeezout

Keuken:
Noord-Afrikaans / Sefardisch / Joods
Soort:
vegan / pickles
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:

Torshi left - Roze-raapjes pickle

Ingrediënten:
biet, chilipeper, knoflook, meiraapjes, rode wijnazijn, water, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Libanees / Syrisch / Egyptisch / Sefardisch / Joods
Soort:
vegan / pickles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Snelle ingemaakte groente op z'n Mexicaans

Ingrediënten:
habanero, jalapeñopeper, komkommer, korianderzaad, radijs, rode ui, rode wijnazijn, suiker, yamboon en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
vegan / vegetarisch / pickles
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:

Salade van rauwe groenten op zuur

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemkoolroosjes, courgette, extra vergine olijfolie, raapjes, wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods
Soort:
vegan / pickles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Afghaanse ingemaakte tomaten

Ingrediënten:
chilivlokken, ciderazijn, knoflook, korianderzaad, munt, suiker, tomaat en zout

Keuken:
Afghaans
Soort:
vegan / vegetarisch / pickles
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Ingemaakte uien - pickled onions

Ingrediënten:
kruidnagel, mixed-pickle-kruiden, moutazijn, peperkorrel, suiker, zilveruien en zout

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
inmaak / vegetarisch / pickles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Snel ingemaakte mango en papaya

Ingrediënten:
azijn, gember, korianderzaad, mango, munt, papaja, suiker en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegan / vegetarisch / pickles