koek en gebak

Zoek naar koek en gebak in uw eigen kookboeken

Koek En Gebak koken? De lekkerste recepten:

Bijgerecht uit delicious. magazine - 2007-04:

Scones met jam en room

Ingrediënten:
jam en room

Soort:
koek en gebak

Recept uit delicious. magazine - 2007-05:

Aardbeien-vanillecakejes

Ingrediënten:
aardbeien en vanille

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:

Stroopwafels

Ingrediënten:
boter, bruine basterdsuiker, ei, kaneel, keukenstroop, melk, verse bakkersgist, witte basterdsuiker, zeeuwse bloem en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / nagerecht uit Mas is meer:

Baumkuchen

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, boter, eidooier, eiwit, melk, suiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Recept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Chocoladevla met kersen en advocaat

Ingrediënten:
advocaat, cacaopoeder, eidooier, kersen, kletskoppen, melk, slagroom en suiker

Keuken:
Hollands
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bij de koffie uit 1080 recepten:

polvorones

Ingrediënten:
amandel, bloem, ei, kaneel, kristalsuiker, poedersuiker, reuzel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:

Soezen

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenschil, ei, eierdooier, eiwit, kristalsuiker, melk, reuzel, suiker, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit 1080 recepten:

Marsepeintaart op de manier van Segovia

Ingrediënten:
bloem, ei, eierdooier, eiwit, gemalen amandelen, kaneel, kristalsuiker, melk, poedersuiker, vanille-extract en zelfrijzend bakmeel

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Recept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Bossche bolletjes

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, melk, pure chocolade en slagroom

Keuken:
Hollands
Soort:
koek en gebak
Een recept uit  - Het gouden bakboek

Snack of tussendoortje uit Het gouden bakboek:

chocolate Chip Cookies

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, donkere chocolade, ei, havermoutvlokken, melk en suiker

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / koek en gebak
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Tarte panachée Mirliton - Taart met abrikozen, appel en amandel

Ingrediënten:
abrikoos, appel, basterdsuiker, boter, korstdeeg, mirlitoncrème en rum

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / nagerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Dasquoise

Ingrediënten:
amandelmeel, amandelsnippers, botercrème, eiwit, hazelnoot, poedersuiker, wijnsteenzuur en zout

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit  - Het gouden bakboek

Snack of tussendoortje uit Het gouden bakboek:

Wortel- en walnootcake

Ingrediënten:
amandelpoeder, bakmeel, bakpoeder, bicarbonaat, boter, eieren, kaneel, lichtbruine suiker, speltbloem, suiker, walnoten, wortel, zonnebloemolie en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / koek en gebak
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Ingrediënten:

Cantuccini

Ingrediënten:
amandelen, ei, eidooier, melk, suiker, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Manuela Darling-Gansser en Simon Griffiths - Lente in Sicilië

Recept uit Lente in Sicilië:

Cucuricci

Ingrediënten:
amandelen, bakpoeder, boter, citroenolie, poedersuiker, suiker en zout

Keuken:
Siciliaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Manuela Darling-Gansser en Simon Griffiths - Lente in Sicilië

Recept uit Lente in Sicilië:

Torta rustica alla ricotta

Ingrediënten:
bakzout, bloem, boter, ei, marsala, parmigiano, pecorino, peper, prosciutto en ricotta

Keuken:
Siciliaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Ann Pearlman - De koekjesclub

Bij de koffie uit De koekjesclub:

Sterrenkoekjesbomen (Rosie)

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, kristalsuiker, melk, vanillearoma en zout

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Snacks en tussendoortjes / snack of tussendoortje uit Elseviers culinaire atlas:

Speculaas

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bloem, boter, bruine suiker, rijstebloem, speculaaskruiden en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:

Friese dumpkes

Ingrediënten:
bloem, boter, bruine basterdsuiker, ei, gemalen kaneel, gemberpoeder, gestampte muisjes en hazelnoten

Keuken:
Hollands
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Bij de koffie uit Frankrijk koken en reizen:

Normandische zandkoekjes - sablés normands

Ingrediënten:
bloem, eierdooier, lichtgezouten boerenboter en witte basterdsuiker

Keuken:
Frans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit C.L. Jones - De complete keuken van Italie

Diner / nagerecht uit De complete keuken van Italie:

Cassata

Ingrediënten:
abrikozenjam, cake, gekonfijte vruchten, groene kleurstof, marsepein, poedersuiker, pure chocolade, ricotta, suiker, vanille-extract en zoete marsala

Keuken:
Italiaans
Soort:
koek en gebak
Een recept uit Ann Pearlman - De koekjesclub

Bij de koffie uit De koekjesclub:

Knapperige gemberkoekjes met stroop (Taylor)

Ingrediënten:
boter, ei, eierdooier, ingelegde gember, gemberwortel, suiker en zout

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Ann Pearlman - De koekjesclub

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit De koekjesclub:

Boterballetjes met pecannoten (Marnie)

Ingrediënten:
bloem, boter, pecannoten, poedersuiker, suiker, vanillearoma en zout

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Ann Pearlman - De koekjesclub

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit De koekjesclub:

Chocolade-amandelballetjes (Charlene)

Ingrediënten:
amandelspijs, bloem, boter, pure chocolade, vanillearoma en zoete gecondenseerde melk

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:

Witte chocoladetaartjes met frambozen

Ingrediënten:
frambozen, slagroom, witte chocolade en zoet taartdeeg

Soort:
koek en gebak
Een recept uit Ann Pearlman - De koekjesclub

Bij de koffie uit De koekjesclub:

Dubbeldip chocolade-pindakaaskoekjes (Vera)

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, kristalsuiker, lichtbruine suiker, melkchocolade, pindakaas, plantaardige olie, pure chocolade, vanillearoma en zout

Soort:
koek en gebak