saus

Zoek naar saus in uw eigen kookboeken

Saus koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Frankfurter groene saus

Ingrediënten:
citroensap, ei, mosterd, olie, suiker, verse bieslook, verse dille, verse gemengde kruiden, verse peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Duits
Soort:
saus / koude sauzen en bouillons / vegetarisch
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Recept uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Salsa balsamella - Bechamelsaus

Ingrediënten:
bloem, boter, melk en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Recept uit Gesund Geniessen:

Frambozensaus

Ingrediënten:
frambozen en honing

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Chocoladesaus

Ingrediënten:
boter, donkere couverture, gerookte spekblokjes, jeneverbessen, kalfsjus, knoflook, laurier, mosterd, peper, peperkorrels, rode wijn, selderij, tijm, tomatenpuree, ui, wildfond, wortel en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Paddenstoelensaus

Ingrediënten:
boter, citroensap, paddestoel, nootmuskaat, peper, room, runderfond, ui en zout

Soort:
saus
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Gazpachosaus

Ingrediënten:
groene chilipeper, groene tabasco, knoflook, koriandergroen, minikomkommer, olijfolie, rode paprika, rode wijnazijn en vleestomaat

Keuken:
Spaans
Soort:
saus
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Bruine roomsaus

Ingrediënten:
braadjus, cayennepeper, citroensap, runderfond, water en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Sauce suprême pimenté - Saus van witte wijn en paprika

Ingrediënten:
bloem, boter, cayennepeper, citroensap, kookvocht van kip, rode paprika uit pot, slagroom, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Recept uit Het groot fondue boek:

Kaassaus met bier

Ingrediënten:
bier, chesterkaas en worcestershiresaus

Keuken:
Brits
Soort:
saus
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Sambal tomaat

Ingrediënten:
citroenblaadjes, citroengras, garnalenpasta, gemberwortel, knoflook, kokosolie, laoswortel, rawit, tomaat en ui

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Vanillecrème

Ingrediënten:
advocaat, cacaopoeder, eidooier, gelatine, maïzena, melk, slagroom, suiker en vanillepeulen

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Recept uit Baru Belanda:

Tomatensaus

Ingrediënten:
basilicum, boter, citroensap, dragon, kervel, kookvocht van bonen, laurierblad, olijfolie, sjalot, tijm en tomatenblokjes

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Recept uit Gesund Geniessen:

Tomatensaus

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, peper, suiker, tomaten uit blik, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Balsamicosaus

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, lamsfond, laurier, olijfolie, oude balsamicoazijn, peper, prei, rode wijn, rozemarijn, sjalotten, tijm en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Mosterdsabayon

Ingrediënten:
champagne, citroensap, eidooier, grove mosterd, pommerymosterd, sekt, suiker, visfond en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Citroensaus

Ingrediënten:
basterdsuiker, citroenrasp, citroensap, droge sherry, kippenbouillon, maïzena, rijstwijn en sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
saus
Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Bijgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Twee-kleuren-paprikasaus

Ingrediënten:
dikke griekse yoghurt, gele paprika, rode paprika en wittewijnazijn

Soort:
saus
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Bieslooksaus

Ingrediënten:
bieslook, boter, cantharellen, crème fraîche, gevogeltefond, knoflookolie, noilly prat, peper, sjalotjes, witte wijn en zout

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
saus
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Kappertjessaus

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, citroensap, fijne kristalsuiker, kappertjes en slagroom

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Aigre doux - Zoetzure saus

Ingrediënten:
acaciahoning, gevogeltefond, kalfsglacé, peper, peperkorrels, sherry-azijn, tijm en zout

Keuken:
Frans / Internationaal
Soort:
saus
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Recept uit Rond de tafel der Romeinen:

Saus voor gevulde inktvis

Ingrediënten:
azijn, eidooier, garum, honing, korianderzaad, lavaszaad, olijfolie, selderijzaad, witte wijn en zout

Keuken:
Romeins
Soort:
saus
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Recept uit Rond de tafel der Romeinen:

Mayonaise voor oesters

Ingrediënten:
azijn, eidooier, garum, honing, lavas, olie, peper en wijn

Keuken:
Romeins
Soort:
saus
Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Recept uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Riesling-citroengrassaus

Ingrediënten:
boter, citroengras, citroenolijfolie, citroensap, gevogeltefond, maïzena, riesling, room, tabasco en zout

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit Dieter Müller - Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd

Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:

Kardamomsaus

Ingrediënten:
gevogeltejus, kardemompeulen, maïzena en rode wijn

Keuken:
Duits
Soort:
saus
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Gepureerde tomaten met fond (Dollase)

Ingrediënten:
groentefond, kalfsfond, kippenfond en tomatenpuree

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Pesto van wilde kruiden

Ingrediënten:
daslook, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, rucola, waterkers en zuring

Keuken:
Frans
Soort:
saus