12 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: agavesiroopbospeenbotercitroencourgettecouscousextra vierge olijfoliegriekse yoghurtharissaknoflookkomkommerkorianderlijnzaadmaanzaadolieolijfoliequinoauivruchtensapzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Freekeh pilaf

Ingrediënten:
boter, citroensap, freekeh, griekse yoghurt, groentebouillon, kaneel, knoflook, koriander, munt, olijfolie, peterselie, pijnboompitten, piment, ui, zout en zwarte peper

Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Perzische liefdesrijst en tzatziki met bruine boter

Ingrediënten:
basmatirijst, berberisbessen, bieslook, boter, citroensap, courgette, gedroogde moerbeien, gedroogde rozenblaadjes, gemalen kardemom, gember, amandel, goudgele rozijnen, griekse yoghurt, groentebouillon, grof zeezout, kaneelpoeder, knoflook, korianderpoeder, korianderzaad, munt, nootmuskaat, olijfolie, pistachenoten, saffraan, ui, wijnbladeren, wortel, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Groene asperges in 't groen

Ingrediënten:
basilcum, belgische mosterd, bladpeterselie, boter, citroenmelisse, citroensap, citroenzest, fleur de sel, groene asperges, groentebouillon, jonge spinazie, kervel, knoflook, knoflookolie, krulpeterselie, marjolein, mosterdzaad, munt, peper, rozemarijn, sjalot, spinazie, tijm, verveine, volle yoghurt, zout en zuring

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Rijst en risotto:

Dolma´s

Ingrediënten:
amandelschaafsel, citroensap, druivenbladeren, groentebouillon, knoflook, knoflookyoghurt, langkorrelrijst, olijfolie, pijnboompitten, pitabroodje, sultanarozijnen, ui, verse bieslook, verse munt, versgemalen zwarte peper, witte wijn en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Buddha bowl

Ingrediënten:
agavesiroop, citroen, eieren, extra vierge olijfolie, pitten, groentebouillon, courgette, harissapasta, lijnzaad, maanzaad, munt, pompoenpitten, quinoa, ras-el-hanout, rijpe avocado’s, vruchtensap, sesamzaad, sojasaus, tahin, versgemalen zwarte peper, yoghurt, zaden, zeezout en zonnebloempitten

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Buddha bowl recept - Food and Friends

Ingrediënten:
agavesiroop, citroen, eieren, extra vierge olijfolie, pitten, groentebouillon, courgette, harissapasta, lijnzaad, maanzaad, munt, pompoenpitten, quinoa, ras-el-hanout, rijpe avocado’s, vruchtensap, sesamzaad, sojasaus, tahin, versgemalen zwarte peper, yoghurt, zaden, zeezout en zonnebloempitten

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Vis uit de oven met harissa & groente

Ingrediënten:
amandelsnippers, bospeen, citroen, couscous, griekse yoghurt, harissa, groentebouillon, munt, olijfolie, radijsjes, rode uien, vruchtensap, knoflook, versgemalen zwarte peper, visfilets en zeezout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan Monday: Tabouleh van quinoa

Ingrediënten:
eieren, extra vergine olijfolie, gehakt, groene salade, groentebouillon, knoflook, komkommer, munt, olijfolie, peterselie, quinoa, saffraan, saffraanpoeder, sjalot, tabasco, tabouleh, citroensap, tomaten, uien, vlees, water, zout, 
zout en peper, zuivel en zwarte peper