Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Saus bij kung pao kip
- Ingrediënten:
- chilisaus, donkere sojasaus, heldere bouillon, maïzena, rijstazijn, suiker, water en wijnazijn
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ananas, avocado, bloem, boter, broccoli, bruine basterdsuiker, bruine suiker, chilipepervlokken, ei, gember, honing, kipfilet, knoflook, komkommer, lente-ui, oestersaus, paneermeel, rijstazijn, rode ui, sesamolie, slagroom, sojasaus, ui, wijnazijn, witte wijnazijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept uit Smokey Goodness:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / nagerecht uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Traktatie uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Es' Factory:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Duizenden1dag:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer: