9 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelmeelají pancapastaají pancapeperbaconbieslookbleekselderijbotercitroensapdroge witte wijnknakworstkruidnagelolijfoliepeterselierieslingrookworsttijmuivastkokende aardappelwortelzuurkoolzuurkoolspek
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Zuurkool met varkensvlees en worst - choucroute

Ingrediënten:
gerookt mager spek, jeneverbes, kippenbouillon, knakworst, knoflook, kruidnagel, laurierblad, peperkorrel, reuzel, riesling, rookworst, sylvaner, ui, varkensschouder, vastkokende aardappel, witte wijn, zuurkool en zuurkoolspek

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Tallina van den Hoed - Eten met z'n allen

Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen:

Originele hachis parmentier

Ingrediënten:
laurier, boter, bouillon, kaas, ui, kruimige aardappel, paneermeel, rundergehakt, bleekselderij, knoflook, melk, water en wijn

Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner uit Koken met Sylvia Witteman:

Zuurkool met sjmalts

Ingrediënten:
aardappelmeel, bloem, jeneverbessen, karwijzaad, kippenbouillon, kippenvel, kippenvet, knoflook, laurier, ui, witte wijn en zuurkool

Soort:
eenpansgerecht
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Choucroute royale

Ingrediënten:
bacon, braadworst, casselerrib, ganzenvet, hambot, jeneverbessen, karwijzaad, kippenbouillon, knakworst, knoflook, kruidnagel, laurier, riesling, rookworst, tijm, ui, varkenspootje, vastkokende aardappel, wortel, zuurkool en zuurkoolspek

Keuken:
Frans / Duits
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lima - het kookboek:

Causa de escabeche de pato - Causa van escabeche met eend

Ingrediënten:
ají pancapasta, ají pancapeper, bruine basterdsuiker, eendenfilet, fijn zeezout, geel causadeeg obv olijfolie, kappertjes, kippenbouillon, knoflook, komijnpoeder, laurier, olijfolie, paprikapoeder, spinazie, ui, witte wijn en witte wijnazijn

Keuken:
Peruaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Marmitako

Ingrediënten:
aardappel, citroensap, kappertjes, kippenbouillon, knoflook, laurierblaadje, mild paprikapoeder, olijfolie, pimentón, rode paprika, rode spaanse peper, tomatenblokjes uit blik, tonijnsteak, ui, verse bladpeterselie en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit Lisette

Recept van Onze Franse keuken:

Gepofte Knoflooksoep

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, droge witte wijn, kippenbouillon, knoflook, laurierblaadjes, olijfolie, bleekselderij, knoflook, ui, wortel en zout & peper