Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Met yoghurt geklopte hummus
- Ingrediënten:
- cayennepeper, citroensap, gedroogde kikkererwten, griekse yoghurt, olijven, paprikapoeder, tahin en zuiveringszout
- Soort:
- peulvruchten
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, citroen, gemalen komijn, gember, kipfilet, knoflook, komijn, koriander, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, rode chilipeper, rode ui, tahin, tomaat, tomatenpuree, ui, vruchtensap, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Recept uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / basisrecept uit De Marokkaanse keuken:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Recept uit De Marokkaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hummus kookboek:
Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Basisrecept uit Tajine:
Bijgerecht uit De Joodse keuken: