Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Linguine met kaviaar
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, boter, kaviaar, linguine, ui en wodka
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | appelcider, arbequina olijfolie, bladpeterselie, bloem, boerenboter, champignon, citroen, citroenrasp, cognac, crème fraîche, dragon, dragonbotersaus, droge witte wijn, ei, fregola, garnaal, gember, gerookte zalm, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, pasta, peper, sjalot, ui, wodka, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers: