Recept uit Turquoise:
Pide (Turks platbrood)
- Ingrediënten:
- durum tarwemeel, gedroogde gist, ijswater, kristalsuiker, melk, nigellazaad, olijfolie en sesamzaad
- Keuken:
- Turks / Maleisisch
- Soort:
- brood en broodgerecht
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakkersgist, bloem, boter, durum tarwemeel, ei, eidooier, eiwit, gedroogde gist, gemalen venkelzaad, gember, grof zeezout, honing, komijnzaad, kristalsuiker, maanzaad, margarine, melk, olijfolie, plantaardige olie, tarwebloem, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turquoise:
Ontbijt uit Culinaria U.S.A.:
Ontbijt / lunch / basisrecept uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Turquoise:
Recept uit Istanbul:
Ontbijt uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Honey & co:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Lunch / bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:
Recept uit Meer brood uit eigen oven:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Lunch / bijgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Dikke van Dam:
Lunch / bijgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept van Antilliaans Eten:
Recept van Antilliaans Eten:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood: