34 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakkersgistbloemboterdurum tarwemeeleieidooiereiwitgedroogde gistgemalen venkelzaadgembergrof zeezouthoningkomijnzaadkristalsuikermaanzaadmargarinemelkolijfolieplantaardige olietarwebloemzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Pide (Turks platbrood)

Ingrediënten:
durum tarwemeel, gedroogde gist, ijswater, kristalsuiker, melk, nigellazaad, olijfolie en sesamzaad

Keuken:
Turks / Maleisisch
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Ontbijt uit Culinaria U.S.A.:

Challes

Ingrediënten:
bloem, droge gist, ei, maanzaad, plantenmargarine, polenta, sesamzaad, suiker, water en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Ontbijt / lunch / basisrecept uit Culinaria U.S.A.:

Bagels

Ingrediënten:
bloem, bruine basterdsuiker, droge gist, grof zout, maanzaad, maïsmeel, melasse, moutsiroop, sesamzaad, ui, water en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Pittabrood

Ingrediënten:
bloem, droge gist, griessuiker, olie, sesamzaad, water en zout

Een recept uit G. Malouf en L. Malouf - Turquoise

Recept uit Turquoise:

Zachte simit

Ingrediënten:
boter, durum tarwemeel, ei, gedroogde gist, gemalen mahleb, kristalsuiker, sesamzaad en water

Keuken:
Turks
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Ontbijt uit Culinaria U.S.A.:

Paasbrood - easter bread

Ingrediënten:
amandelessence, bloem, boter, droge gist, ei, gemalen mahlepi, gemalen weichselkersenpitten, melk, sesamzaad, suiker, water en zout

Keuken:
Grieks / Amerikaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Buchaars brood

Ingrediënten:
ei, harde witte bloem, kristalsuiker, nigellazaad, sesamzaad, gist, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Kahk - Hartige ringen

Ingrediënten:
bloem, droge gist, ei, gemalen komijn, gemalen koriander, komijnzaad, margarine, nigellazaad, sesamzaad, suiker, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Arabisch
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Kahk - Hartige ringen,variant

Ingrediënten:
bloem, droge gist, ei, fenegriekzaad, gemalen venkelzaad, komijnzaad, margarine, nigellazaad, sesamzaad, suiker, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Arabisch
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Levine van Doorne - Brood

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:

Zachte witte broodjes

Ingrediënten:
droge gist, ei, maanzaad, roomboter, sesamzaad, suiker, tarwebloem, volle melk, water en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Bagelvariaties

Ingrediënten:
droge gist, ei, eiwit, gebakken uitjes, grof zeezout, maanzaad, patentbloem, plantaardige olie, sesamzaad, suiker, water en zout

Keuken:
Amerikaans / Asjkenazisch / Joods
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Recept uit Speisekammer:

Bagel

Ingrediënten:
ei, gist, honing, maanzaad, moutsiroop, patentbloem, sesamzaad, water en zout

Keuken:
Amerikaans / Noord-west-Europees / Joods
Soort:
brood en broodgerecht / inmaak / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Zoete challe

Ingrediënten:
bloem, droge gist, ei, eidooier, honing, maanzaad, plantaardige olie, rozijnen, sesamzaad, suiker, water en zout

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Bagel

Ingrediënten:
basterdsuiker, bloem, ei, gist, grof zeezout, kookvocht van aardappel, maanzaad, olie, sesamzaad, water en zout

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Levine van Doorne - Brood

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:

Vlechtbrood (2 broden)

Ingrediënten:
boter, droge gist, eiwit, maanzaad, sesamzaadjes, suiker, tarwebloem, volle melk, water, zonnebloemolie en zout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Haal meer recepten op...