Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Gerookte zalmsoep
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, gerookte zalm, knoflook, knolselderij, melk, peper, room, ui, vis, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- soep/bouillon / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovisfilet, ansjovisfilet op olie, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, bonito, boter, bronzen venkel, brood, cayennepeper, citroensap, extra vierge olijfolie, olijfolie, oregano, peper, radijs, room, sjalot, spinazie, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe te eten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft: