Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Gerookte zalmsoep
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, gerookte zalm, knoflook, knolselderij, melk, peper, room, ui, vis, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- soep/bouillon / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovisfilet op olie, basilicum, bloem, boter, brood, dille, ei, gepasteuriseerde eidooier, gerookte zalm, halfvolle melk, kabeljauw, kapperappeltjes, kerriepoeder, kerstomaat, knolselderij, kruiden, laurierblad, olijfolie, peper, stokvis, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Crumbles en gratins:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Moro Londen:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen: