Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Brandade de morue
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, klipvis, knoflook, melk, olijfolie, rucola en slagroom
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovisfilet, azijn, basilicum, bieslook, bloem, boter, cayennepeper, ei, kabeljauw, kabeljauwfilet, kerriepoeder, knoflook, kruiden, olie, peper, peterselie, room, sjalot, stokvis, tijm, ui, visbouillon, volle melk, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Spaans kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft: