Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Puree van zoutevis - brandade de morue
- Ingrediënten:
- croutons, melk, olijfolie en zoutevis
- Keuken:
- Mediterraans / Frans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovisfilet, ansjovis op zout, bladpeterselie, bloem, boter, bouquet garni, brood, citroensap, gedroogde witte bonen, grouperfilet, knoflook, marsala, nootmuskaat, peper, prei, sjalot, slagroom, tomatenpuree, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe te eten: