Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Ragoût van vis
- Ingrediënten:
- appel, bloem, boter, brood, kerriepoeder, nootmuskaat, peper, peterselie, tijm, ui, vis, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- bouillon / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovis op zout, appel, bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boterdeeg, bouquet garni, brood, citroen, droge witte wijn, eidooier, gruyère, lente-ui, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, ui, water, witbrood, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: