Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Carpaccio van rauwe zalm
- Ingrediënten:
- bieslook, mosterd, olie, peper, witte wijnazijn, zalm en zout
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, blanke amandelen, citroensap, courgette, crème fraîche, ei, friseesla, garnaal, koriander, mosterd, munt, old amsterdam, olie, olijfolie, peper, peterselie, pijlinktvis, prei, rijstazijn, sake, sesamzaad, sjalot, zalm, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Tough Cookie:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Rijst en risotto: