8 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelansjovis op zoutansjovis uit blikbloemboekweitmeelboterchampignons uit potcitroensapcroutonseigarnaalgelatinegerookte zalmgroene kruidenhalfvolle yoghurtharingheilbotijsblokjeskabeljauwkaviaaroliepepersuikerwitte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Aardappelpreisoep met rode zalm

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, ijsblokjes, kippenbouillon, prei, rode puntpaprika, witte peper, zalmfilet en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De smaak van Conclusion:

Zalmmousse

Ingrediënten:
bieslook, gelatine, gerookte zalm, ketchup, peper, slagroom, visbouillonblokje, water en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
schuim/mousse/gelei
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:

Bemoste zeevis

Ingrediënten:
champignons uit pot, heilbot, kabeljauw, mayonaise, rode biet uit pot, soepgroenten, tuinkruiden, water, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Rijst en risotto:

Rijstsandwiches

Ingrediënten:
bieslook, ei, koriander, pijlinktvis, garnaal, rijstazijn, sake, sesamzaad, suiker, sushirijst, tonijn, wasabipasta, water, yaki-nori vellen, zalm, zalmeitjes en zout

Keuken:
Japans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Gevulde tomaten met tonijn - pomodori ripieni d tonno

Ingrediënten:
ansjovis op zout, citroensap, halfvolle yoghurt, kappertjes, peper, tomaat, tonijn in olie, verse basilicum, verse bieslook, verse bladpeterselie, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
groente / vis
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis in de keuken:

Pasta Puttanesca

Ingrediënten:
ansjovis uit blik, croutons, groene kruiden, kappertjes, olie om te bakken, olijven, pul biber, rode wijnazijn, rood pepertje, sinaasappelrasp, tomaten, tonijn uit blik, ui, water en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria U.S.A.:

Blini met kaviaar - blini and caviar

Ingrediënten:
bloem, boekweitmeel, boter, droge gist, ei, kaviaar, melk, olie, suiker, verse bieslook, water, zout en zure room

Keuken:
Russisch / Amerikaans
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vis