Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Rillette van rog met augurkencoulis
- Ingrediënten:
- augurk, boter, citroensap, knoflook, laurierblad, peper, rogvleugel, room, tijm, ui, vis, witte wijn, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Hollands
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovisfilet op olie, augurk, bakpoeder, bieslook, bladerdeeg, bloem, cashewnoten, citroenblaadjes, citroengras, citroensap, crème fraîche, ei, gember, knoflook, olie, palingfilet, room, sjalot, slagroom, ui, witte wijn, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Brunch / diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: