Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Bismarckharing in dillesaus
- Ingrediënten:
- azijn, bismarckharing, dille, dillesaus, ui, water, witte wijn en zure appel
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovisfilet, ansjovis uit blik, augurk, bismarckharing, bloem, bonito, boter, bronzen venkel, cayennepeper, chilipeper, citroen, court-bouillon, croutons, forelfilet, knoflook, laurier, laurierblad, olijfolie, peterselie, rode wijnazijn, room, selderij, tijm, venkel, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit Italië:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis in de keuken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Feestelijk tafelen: