Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Koude zalm in limoengelei
- Ingrediënten:
- bouquet garni, gelatine, limoen, prei, ui, witte port en zalm
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovisfilet, azijn, baars, beschuit, bieslook, biet, bleekselderij, bloem, bloemkool, boerenyoghurt, bonen, knoflook, laurier, limoen, olijfolie, saffraan, sinaasappelschil, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, venkel, witte wijn, wortel, zalm |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit A propos bistro:
Diner / lunch / voorgerecht uit Down to earth:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal: