9 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelansjovisartisjokaspergebakoliebasilicumbotercitroenschilgroentebouillonkippenbouillonknoflooklaurierolijfolieparmezaanse kaaspeterselierucolauivisfiletwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Fantastische lasagne met vis

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, broodkruim, citroen, garnalen, kerstomaat, lasagnavellen, laurier, melk, muskaatnoot, pancetta, parmezaanse kaas, peterselie, rucola, venkelknol, visfilet, witte ui, witte wijn, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht uit Made in Italy:

Carpaccio di polpo - Octopuscarpaccio

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, citroen, giorgios vinaigrette, laurier, octopus, olijfolie, peper, tomaat, ui, vis, witte wijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Visbouillon met bonen en aioli

Ingrediënten:
aioli, bleekselderij, bouquet garni, citroenschil, knoflook, olijfolie, peterselie, prei, reuzenbonen, tomaat, uien, visbouillon en witte visfilet

Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Orientalische Bouillabaisse mit Kaisergranat / Orientaalse bouillabaisse met langoustine

Ingrediënten:
bleekselderij, champignons, citroenschil, cognac, groentebouillon, knoflook, langoustines, lente-ui, noilly prat, olijfolie, orientaalse kruiden voor heldere soep, poedersuiker, saffraandraadjes, tomaten, tomatenpuree, ui, venkelknol, visfilet, visfond, witte wijn en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Zonnevis met tomatenchutney

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, koriander, notenolie, olijfolie, rucola, tomaat, ui en zonnevisfilet

Soort:
carpaccio/tartaar / vis
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:

Tomatenrisotto

Ingrediënten:
ansjovisfilet in olie, citroen, boter, parmezaanse kaas, gladde peterselie, groentebouillon, kippenbouillon, olijfolie, passata, tomaat, risottorijst, sjalot, bleekselderij, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
risotto
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Salade Niçoise

Ingrediënten:
aardappel, ansjovisfilet in olie, citroen, ei, jonge ui, artisjok, knoflook, komkommer, kropsla, olijfolie, rode paprika, selderijstengel, sperziebonen, tomaat, tonijn in olie, verse basilicum, zout en zwarte olijven

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
salade / vis
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Bespaar met Jamie:

Gerookte kipperpaté

Ingrediënten:
bokking, ciabatta, citroen, extra vierge olijfolie, groenten, kipper, magere kwark, nootmuskaat en zoet gerookt paprikapoeder

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paté/terrine
Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:

Schuimige Groentesoep Met Citroenpangrattato

Ingrediënten:
ansjovis, asperge, bloemkool, boter, citroen, eidooier, groentebouillon, groenten, kervel, knoflook, knolselderij, kippenbouillon, bakolie, olijfolie, pastinaak, peultjes, slagroom, spinazie, tuinbonen, tuinerwten, uien, verse dille, witbrood, wortel en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch