Diner / voorgerecht uit Italië:
Trota in carpione - Ingelegde forel
- Ingrediënten:
- forelfilet, knoflook, olijfolie, peterselie, rode wijnazijn, ui, water en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovisfilet, ansjovis op zout, artisjok, bamboe, bloemkool, bonen, bonito, boter, bouillon, bronzen venkel, cayennepeper, chilipeper, chinese champignons, citroen, citroensap, court-bouillon, dashi, dashi-azijn, ei, olijfolie, peper, tomaat, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Italië:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: