Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Brandade de morue
- Ingrediënten:
- citroensap, gezouten kabeljauw, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, olijven, witbrood en witte peper
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bladpeterselie, bloem, boter, bouillon, cashewnoten, citroenrasp, court-bouillon, droge witte wijn, ei, eidooier, frituurolie, gerookte makreel, gerookte vis, kaas, kalfsborst, kalfsvlees, knoflook, laurierpoeder, madeira, olijfolie, peterselie, ui, witbrood, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het olijfolieboekje:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek: