176 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloemkoolbroodcourgettefruitgembergranengroenteknoflookkruidenolieolijfoliepaprikapeperspecerijentomaatuivetvleeswaterzonnebloemoliezout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

5 manieren om gekookte granen op te peppen

Ingrediënten:
bieslook, bladgroenten, blauwschimmelkaas, bloemkoolroosjes, bonen, broccoli, doperwten, feta, geitenkaas, groenten, kaas, kruiden, misosaus, munt, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn en wortelgroenten

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Top 5: Soeprecepten

Ingrediënten:
avocado, brandnetels, brood, chinese kool, croutons, dragon, ei, eieren, groene groente, groenten, hart, water, komkommer, kruiden, paddenstoelen, raapstelen, raapsteeltjes, rode peper en spinazie

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Pizza van zoete aardappel

Ingrediënten:
aubergine, bakpoeder, bloemkool, broccoli, cherrytomaatjes, courgette, deeg, ei, groente, groenten, havermout, meel, olijfolie, oregano, peper en zout, rucola, tijm, bakpoeder, tomaten, ui, kruiden en zoete aardappel

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Persiana: Salade van parelgort, gegrilde bimi & za'atar

Ingrediënten:
bimi, chilipeper, citroenen, citroensap, erwtenscheuten, peper, peterselie, gemalen koriander, ui, griekse yoghurt, groenten, kerstomaat, kiemgroenten, water, olijfolie, oregano, parelgort, peper en zout, bladpeterselie, rode chilipepers, rode ui, rode uien, vruchtensap, sesamzaadjes, tijm, korianderpoeder, tomaten, yoghurtdressing en zout

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:

Basisbereiding groente marineren

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, groente, korianderpoeder, laurierblad, olie, peterselie, tijm, water en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / marinade
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Winterse tomatensoep met groenten

Ingrediënten:
gedroogde tomaat, groentebouillon, groenten, honing, knoflook, olijfolie, peterselie, rode ui, tijm, tomaat uit blik, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
stoofgerecht / vegan / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

5 tips om je hele groenten te gebruiken

Ingrediënten:
aardappelen, basilicum, bloemkool, boerenkool, bouillon, broccoli, dressing, fruit, groenten, kruiden, pesto, radijsjes, roosjes, rucola, salsa verde, tapenade, uien, water, wortelgroenten, wortels, zout en 
zout en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Bowls of Goodness: Regenboogsalade

Ingrediënten:
avocado, bloemkool, boekweit, bonen, broccoli, dressing, eiwitten, fruit, granen, groente, groenten, kikkererwten, kruiden, peper, radijsjes, olijfolie, spinazie, taugé, tomaten, water en zout

Een recept uit  - Deutsche Küche

Recept uit Deutsche Küche:

Kalfsfarce

Ingrediënten:
bospaddenstoelensaus, ei, eidooier, groente, kalfsbout, kalfskop, kalfslever, kalfstong, knoflookcroutons, kruidensaus, peper, peterselie, room, salieboter, tijm, vleesvulling en zout

Keuken:
Duits
Soort:
kalfsvlees / paddenstoelen
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Bloemkooltosti

Ingrediënten:
bloemkool, eieren, gedroogde bieslook, groente, groenten, kruiden, ras-el-hanout, roosjes en zachte geitenkaas

Een recept uit Jodi Leunissen

Recept van Blik in de Keuken:

Kikkererwtensoep met vis

Ingrediënten:
bleekselderij, kikkererwten, peterselie, groente, groentebouillon, kruiden, peterselie, sjalotjes, bleekselderij, rozemarijn, knoflook, water, winterpeen, witvis en wortel

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Recept uit De kunst van het koken:

Gevulde kool met een vulling van rundvlees en ham

Ingrediënten:
broodkruim, bruine fond, ei, ganzenvet, gekookte ham, groente, knoflook, kookvocht van kool, mager gerookt spek, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, reuzel, rozemarijn, runderbouillon, saus bij gevulde kool, savooiekool, slagroom, tijm, ui, witte kool, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / rundvlees
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

2019: het jaar van de vegetarische barbecue

Ingrediënten:
aardappel, aardappelen, andijvie, asperges, aubergine, biet, bieten, bladgroenten, bloemkool, bonen, broccoli, champignons, courgette, fruit, groente, groenten, knoflook, knolselderij, komkommer, kool, koolraap, koolrabi, kruiden, kruidenboter, maïskolf, meiknol, olie, paprika, peulvruchten, pompoen, prei, rozemarijn, spruiten, tijm, tomaten, ui, vlees, water, wild, wortel, wortels, zoete aardappel en 
zout en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

2019: het jaar van de vegetarische barbecue

Ingrediënten:
aardappel, aardappelen, andijvie, asperges, aubergine, biet, bieten, bladgroenten, bloemkool, bonen, broccoli, champignons, courgette, fruit, groente, groenten, knoflook, knolselderij, komkommer, kool, koolraap, koolrabi, kruiden, kruidenboter, maïskolf, meiknol, olie, paprika, peulvruchten, pompoen, prei, rozemarijn, spruiten, tijm, tomaten, ui, vlees, water, wild, wortel, wortels, zoete aardappel en 
zout en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Nieuwe ontdekkingen #36

Ingrediënten:
amandelen, bloemkool, boekweit, boontjes, broccoli, bundelzwammen, eieren, gedroogde kruiden, gluten, graan, granola, groenten, haver, kokosnoot, kruiden, kruiden en specerijen, kruidenmix, nootjes, olijfolie, paddenstoelen, pinda’s, specerijen, spruitjes, stamppot, thee, wortels, zaden, zout en zuivel

Haal meer recepten op...