Recept uit L'Art de la table:
Blanquette de veau
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, champignons, citroensap, eidooier, kalfsschouder, laurierblad, kippenbouillon, room, tijm, knoflook, ui, verse pasta, peper, wortels en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | ansjovisfilet, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, bouquet garni, crème fraîche, droge witte wijn, ei, eidooier, kalfsschouder, kerriepoeder, kippenbouillon, laurier, laurierblad, meel, olijfolie, peper, rijst, room, sjalot, tijm, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb: