Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Witlofsoep met rauwe ham
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, boter, kippenbouillon, margarine, peterselie, rauwe ham, slagroom, ui en witlof
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, beurre manié, bloem, boter, bruine kalfsfond, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, groene kruiden, kalfsstoofvlees, kipfilet, kippenfond, knoflook, kruiden, laurier, margarine, melk, olie, olijfolie, peper, room, tijm, ui, water, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek: