108 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbotercitroensapdilledragongemberkervelkokosmelkkomijnkruidenlimoenmuntolieolijfolieoreganoparmezaanse kaaspeperrozemarijnsalietijmtomaatuiwaterzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

Moules A L’escargot

Ingrediënten:
bieslook, knoflook, koriander, limoen, mossel, naan, peterselie, rijstolie, roomboter, sjalot, witte peper en zout

Keuken:
Indiaas
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Tofoepannenkoeken op z'n Indiaas

Ingrediënten:
arachideolie, bieslook, bloem, gemberwortel, knoflook, koriander, neutrale olie, peterselie, rijstmeel, sambarpoeder, sojamelk, sojasaus, tofu, volkorenmeel en zout

Keuken:
Aziatisch / Indiaas
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:

Green goddes-dressing

Ingrediënten:
ansjovis op zout, avocado, bieslook, citroensap, dragon, eidooier, extra vierge-olijfolie, kervel, knoflook, koriander, peterselie, rodewijnazijn en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / bijgerecht uit Een kookboek.:

Wortelen met chermoula

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, citroenmelisse, druivenpitolie, gele wortel, graanmosterd, knoflook, koriander, lente-ui, limoen, munt, oranje wortel, peper en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Eierbloemsoep met kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, dille, ei, groentebouillon, kervel, knoflook, koriander, lente-ui, melk, olijfolie, peterselie, venkelgroen, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraan
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Merijn Tol en Mina Abouzahra - Proef! Oranjebloesem

Diner / lunch / voorgerecht uit Proef! Oranjebloesem:

Sardienkoekjes met kruidensla

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bloem, chilipoeder, dragon, ei, harissa, heek, kabeljauw, kervel, knoflook, komijn, koolvis, koriander, munt, olie, paneermeel, panko, paprikapoeder, peterselie, sardientjes, sjalot, tomaatsaffraandressing, venkelzaad en witvis

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Recept uit Een kookboek.:

Kerriesaus met kokosmelk

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, boter, citroengras, kerriepoeder, kippenbouillon, knoflook, kokosmelk, koriander, limoen, maïzena, ui en vadouvan

Keuken:
Belgisch
Soort:
saus
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Lauwe salade van andijvie met kruidenvinaigrette

Ingrediënten:
andijvie, bieslook, bladpeterselie, citroenmelisse, druivenpitolie, graanmosterd, knoflook, koriander, lente-ui, limoenzest, munt, peper, rode ui en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
salade / vegan
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Bobotie

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, djeroek poeroet, gemalen komijn, ei, amandel, kerriepoeder, ketoembar, knoflook, kruidnagelpoeder, kurkuma, lamsgehakt, mangochutney, melk, mint, oregano, oud witbrood, peterselie, rozijnen, rundergehakt en ui

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Recept uit De dikke vegetariër:

Brood en kruidenvulling met tofu

Ingrediënten:
bieslook, boter, broodkruim, croutons, dille, dragon, kervel, knoflook, koriander, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn, salie, stevige tofu, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
groentevulling / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Recept uit De dikke vegetariër:

Brood en kruidenvulling

Ingrediënten:
bieslook, boter, broodkruim, croutons, dille, dragon, kervel, knoflook, koriander, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn, salie, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
groentevulling / vegetarisch
Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:

Sous-vide zalm met boerenkool em sauce vierge

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, boerenkool, citroenrasp, citroensap, dragon, extra vierge-olijfolie, gemalen koriander, knoflook, koriander, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, tomaten, zalmfilet en zout

Soort:
vis
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Recept uit De dikke vegetariër:

Brood en kruidenvulling met olijven

Ingrediënten:
bieslook, boter, broodkruim, croutons, dille, dragon, kervel, knoflook, koriander, olijfolie, olijven, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn, salie, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
groentevulling / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Recept uit De dikke vegetariër:

Brood en kruidenvulling met paddenstoelen

Ingrediënten:
bieslook, boter, broodkruim, croutons, dille, dragon, kervel, knoflook, koriander, olijfolie, paddenstoelen, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn, salie, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
groentevulling / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Recept uit De dikke vegetariër:

Brood en kruidenvulling met spinazie

Ingrediënten:
bieslook, boter, broodkruim, croutons, dille, dragon, kervel, knoflook, koriander, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn, salie, spinazie, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
groentevulling / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Recept uit De dikke vegetariër:

Brood en kruidenvulling met gedroogd fruit

Ingrediënten:
bieslook, boter, broodkruim, croutons, dille, dragon, gedroogd fruit, kervel, knoflook, koriander, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn, salie, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
groentevulling / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Recept uit De dikke vegetariër:

Brood en kruidenvulling met kappertjes

Ingrediënten:
bieslook, boter, broodkruim, croutons, dille, dragon, kappertjes, kervel, knoflook, koriander, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn, salie, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
groentevulling / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

5 warme boteringredienten

Ingrediënten:
bieslook, boter, cashewnoten, citroensap, dille, dragon, kervel, knoflook, koriander, lente ui, peper, peterselie, rozemarijn, salie, sjalot, tijm, wortel en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Recept uit De dikke vegetariër:

Brood en kruidenvulling met noten

Ingrediënten:
amandel, bieslook, boter, broodkruim, croutons, dille, dragon, kervel, knoflook, koriander, olijfolie, parmezaanse kaas, pecannoten, peterselie, pijnappelpitten, pinda's, rozemarijn, salie, tijm, walnoten, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
groentevulling / vegetarisch
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Basisrecept uit Rijst & risotto:

Hartige risotto met parmezaanse kaas

Ingrediënten:
arboriorijst, basilicum, bieslook, cayennepeper, Groentebouilonblokje, kerrie, ketoembar, kippenbouillonblokje, knoflook, komijn, koriander, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rucola, runderbouillonblokje, spinazieblaadjes, tuinkruidenbouillonblokje, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Haal meer recepten op...