Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Italiaanse kalfslever
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, ham, kalfslever, marsala, meel, peper, peterselie, salie, vermout, water en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees / bouillon / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, azijn, bleekselderij, bloem, boter, citroen, crème fraîche, eidooier, kalfsvlees, knoflook, olijfolie, peper, prei, sjalot, tonijn, ui, vet, vlees, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Eten in Italie:
Lunch uit Het complete keto-dieet kookboek:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: