Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Gebonden bouillonsoep
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, citroensap, doperwten, peterselie, prei, rijst en wortel
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, azijn, basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bonen, boter, bouquet garni, dragon, eidooier, groente, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, peper, room, rozemarijn, tijm, ui, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zeeuwse pot:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier: