Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Konijnenbout met mosterd
- Ingrediënten:
- boter, broodkorst, bruin bier, champignon, dijonmosterd, konijnenbout, peper, room, ui, verse peterselie en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- stoofgerecht / wild
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boleten, bouquet garni, broodkorst, bruin bier, calvados, champignon, charlotte aardappelen, crème fraîche, dijonmosterd, doorregen spek, droge witte wijn, knoflook, konijn, lente-ui, olie, peper, room, tijm, ui, witte wijn, witte wijnazijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz: