44 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemdonkere sojasausdroge sherryeigembergroene paprikagroentebouillonkippenbouillonknoflooklente-uilichte sojasausmaïsmeelmirinneutrale oliepepersakesesamoliesherrysuikertofuuiwitte wijnzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Snack of tussendoortje uit Smaak van china:

Jiaozi-Guotie - Gekookte en gebakken wontons met vlees

Ingrediënten:
arachideolie, chili-bonensaus, donkere sojasaus, droge sherry, gedroogde wolkenoren, garnaal, kool, lichte sojasaus, ongebleekte witte bloem, rijstwijn, sesamolie, varkensgehakt, water, witte rijstazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Dong po rou - Varkensvlees tung po

Ingrediënten:
arachideolie, bacon, donkere sojasaus, droge sherry, gember, kandij, lente-ui, lichte sojasaus, rijstwijn, suiker en water

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Donggu shao ji - Stoofpot van paddenstoelen en kip

Ingrediënten:
arachideolie, donkere sojasaus, droge sherry, gedroogde wolkenoren, gember, kippenbouillon, kippenvlees, lichte sojasaus, maïsmeel, marinade voor kip, rijstwijn, suiker en water

Keuken:
Chinees
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Feicui ji pian - Smaragdgroene kip

Ingrediënten:
arachideolie, droge sherry, groene paprika, kippenbouillon, knoflook, lichte sojasaus, maïsmeel, rijstwijn, sesamolie, tarwegluten, water, witte peper en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Xi hu cu yu - Karper in azijnsaus

Ingrediënten:
arachideolie, donkere sojasaus, droge sherry, forel, gember, karper, kippenbouillon, lente-ui, lichte sojasaus, maïsmeel, meerval, rijstwijn, suiker, water, zout en zwarte rijstazijn

Keuken:
Chinees
Soort:
vis
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Qing sun shao rou - Stengelsla met wolkenoren

Ingrediënten:
arachideolie, broccolisteel, chilibonensaus, donkere sojasaus, droge sherry, gember, groene ui, knoflook, lichte sojasaus, rijstwijn, roze peperkorrels, stengelsla, suiker, water, wolkenoren en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
groente
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Californische citrusrijst

Ingrediënten:
arachideolie, asperge, cashewnoten, champignonhoeden, chilisaus, ei, grapefruit, japanse rijstazijn, japanse rijstwijn, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, oestersaus, rijstwijn, sesamolie, sinaasappel, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, sinaasappelschil, water, witte langkorrelrijst en wortel

Keuken:
Noord-Amerikaans
Soort:
salade / rijst / vegetarisch
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Smaak van china:

Chun juan - Mini-loempia's

Ingrediënten:
arachideolie, donkere sojasaus, droge sherry, ei, gedroogde zwarte paddenstoelen, garnaal, kool, loempiavellen, rijstwijn, sesamolie, varkensgehakt, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte tofoe met broccoli of bloemkool

Ingrediënten:
arachideolie, bloemkoolpuree, broccoli, gemberwortel, groentebouillon, knoflook, lente ui, neutrale olie, sake, shaoxingwijn, sherry, sojasaus, tofu, ui, water en witte wijn

Keuken:
Aziatisch / Japans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Chao sansi - Drie reepjes-schotel

Ingrediënten:
arachideolie, donkere sojasaus, droge sherry, ei, eend, kip, gember, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, mager varkensvlees, maïsmeel, peper, rijstwijn, sesamolie, varkenslever, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon / gevogelte / varkensvlees / orgaanvlees
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Kung pao kip

Ingrediënten:
arachideolie, cashewnoten, gedroogde chilipeper, gember, kipfilet, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, oestersaus, ongezouten pindas, sesamolie, shaoxingwijn, suiker, water, zout en zwarte rijstwijn

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Gulao rou - Zoetzuur varkensvlees bereid met vruchtensap

Ingrediënten:
arachideolie, chinese rode azijn, droge sherry, ei, halskarbonade, lichte sojasaus, maïsmeel, ongebleekte bloem, peper, rijstwijn, schouderkarbonade, sesamolie, sinaasappelsap, sjalotten, suiker, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Chao manli xiaren mian - Geroerbakte paling en garnalen in noedelsoep

Ingrediënten:
arachideolie, chinese noedels, droge sherry, garnalen, gember, heilbotfilet, kabeljauwfilet, kippenbouillon, lente-ui, lichte sojasaus, maïsmeel, palingfilet, rijstwijn, schelvisfilet, sesamolie, suiker, tongfilet, water, zeeduivelfilet en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte tofoe met paprika of andere groente

Ingrediënten:
arachideolie, gele paprika, gemberwortel, groene paprika, groentebouillon, knoflook, lente ui, neutrale olie, rode paprika, sake, shaoxingwijn, sherry, sojasaus, tofu, ui, water en witte wijn

Keuken:
Aziatisch / Japans
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Shen tui - Fantasie varkensvlees

Ingrediënten:
arachideolie, donkere sojasaus, droge sherry, gember, kandij, kaneelstokjes, knoflook, lente-ui, rijstwijn, roze peperkorrels, steranijs, suiker, verse ham, vijfkruidenpoeder, water en zout

Soort:
stoofgerecht / varkensvlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte tofoe met shiitakes

Ingrediënten:
arachideolie, gele paprika, gemberwortel, groene paprika, groentebouillon, knoflook, lente ui, neutrale olie, paddenstoelen, rode paprika, sake, shaoxingwijn, sherry, shiitake, sojasaus, tofu, ui, water en witte wijn

Keuken:
Aziatisch / Japans
Soort:
vegan / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte tofoe met (boeren)kool of bladgroente

Ingrediënten:
arachideolie, boerenkool, gele paprika, gemberwortel, groene paprika, groentebouillon, knoflook, kool, lente ui, neutrale olie, paksoi, rode paprika, sake, shaoxingwijn, sherry, sojasaus, tofu, ui, water, witte kool en witte wijn

Keuken:
Aziatisch / Japans
Soort:
vegan / vegetarisch
Haal meer recepten op...