Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Tagliolini met boter en truffel
- Ingrediënten:
- boter, nootmuskaat, parmezaanse kaas, pastadeeg en witte truffel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit De truffel: