Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Pommes duchesse - Aardappelpuree voor garnering
- Ingrediënten:
- aardappelen, boter, crème fraîche, eidooier, nootmuskaat, slagroom, water, witte peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- aardappelgerecht / vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelspijs, anijszaad, bloem, boter, bouquet garni, citroensap, crème fraîche, ei, gruyère, maïzena, melk, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, sjalot, spinazie, suiker, taartbodem, ui, witte peper, wortel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Patesserie:
Recept van Patesserie: