195 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbasilicumboterbroodcitroensapcourgetteeifruitgroene kruidenknoflookkorianderkruidenolieolijfoliepeperpeterseliesuikertijmuivleeswaterzeezoutzout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Geroosterde lentegroenten en hummus met ingemaakte citroen

Ingrediënten:
water, bietjes, chilipoeder, citroen, citroensap, erwtenscheuten, olijfolie, groenten, hummus, ingemaakte citroen, jonge rode bietjes, kikkererwten uit blik, marjolein, meirapen, olie, olijfolie, oregano, peterselie, prei, rosé, vruchtensap, tahin, tijm, knoflook, tijm, kurkumapoeder, venkel, kruiden, peper, versgemalen zwarte peper, wortels, zeezout, 
zout en peper en zuring

Een recept uit Rosalba De Magistris en Massimo Pessina - Gevulde deeghapjes

Diner / voorgerecht uit Gevulde deeghapjes:

Ravioli met gehakt en tomatensaus

Ingrediënten:
citroenrasp, eidooier, kalfsgehakt, pijnboompitjes, saucijzenvlees, tomaat, ui, verse bieslook, verse kervel, verse koriander, verse munt, verse peterselie en wontonvel

Soort:
vlees / hartige hapjes / beslag/deeg
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:

Gegrilde forel

Ingrediënten:
bieslookbloesem, citroen, forel, groene kruiden en marinade voor sardines forel of sprot

Soort:
vis
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:

Gegrilde sprot

Ingrediënten:
bieslookbloesem, citroen, groene kruiden, marinade voor sardines forel of sprot en sprot

Soort:
vis
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Down to earth:

Asperges met garnalen

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, bloemen, bospeen, castric, cherrytomaten, citroenschil, citrusolie, fijn zeezout, fleur de sel, hollandaisesaus, hollandse garnalen, kervel, kruiden, kwarteleitjes, minicourgette, natuurazijn, nootmuskaatbolletje, vers laurierblaadje, viooltjes, witte asperges en zoetzuur

Soort:
salade / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Karin:

Geurige vis in zoutkorst

Ingrediënten:
citroen, grof zeezout, tuinkruiden en zeebaars

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Recept uit Tartaar van het mes:

Variaties van zalmtartaar

Ingrediënten:
avocado, citroen, gerookte zalm, limoensap, olijfolie, sjalot, ui, verse basilicum, verse bieslook, verse dille, verse kervel, verse peterselie, verse tuinkruiden en zalmfilet

Haal meer recepten op...