150 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbloembotercitroensapeidooiergroene kruidengroentehamburgersknoflookkruidenmelkolieolijfoliepaneermeelpeperpeterseliesjalotspecerijentomaatvetwaterwortelzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Ei-kruidensaus

Ingrediënten:
azijn, ei, kruiden, kappertjes, mosterd, olie, peper, ui, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Eierbloemsoep met kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, dille, ei, groentebouillon, kervel, knoflook, koriander, lente-ui, melk, olijfolie, peterselie, venkelgroen, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraan
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Biefstuk tartaar

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, bieslook, cayennepeper, citroen, cornichons, crème fraîche, dragonazijn, ei, eidooier, kappertjes, kervel, mosterd, ossenhaas, paprikapoeder, peterselie, sjalot, tabasco, tomatenketchup, worcestershiresaus en zonnebloemolie

Soort:
rundvlees
Een recept uit Merijn Tol en Mina Abouzahra - Proef! Oranjebloesem

Diner / lunch / voorgerecht uit Proef! Oranjebloesem:

Sardienkoekjes met kruidensla

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, bloem, chilipoeder, dragon, ei, harissa, heek, kabeljauw, kervel, knoflook, komijn, koolvis, koriander, munt, olie, paneermeel, panko, paprikapoeder, peterselie, sardientjes, sjalot, tomaatsaffraandressing, venkelzaad en witvis

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Bijgerecht uit Thuis in de keuken:

Mayonaise

Ingrediënten:
augurk, citroensap, eidooier, groene kruiden, harissa, water, misopasta, mosterd, saffraandraadjes, sesamolie, sjalot, wasabipasta en 
zout en peper

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Daisy Scholte en Jill Overmaat - Koken met restjes is leuk

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Koken met restjes is leuk:

Olijfschijf

Ingrediënten:
bulgur, couscous, ei, knoflook, kruiden, olijven, quinoa en ui

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jenny Alvares

Recept van Jenny Alvares:

Recept pittige kipnuggets

Ingrediënten:
bloem, curry, eieren, eiwitpoeder, ketchup, kip, kippendijfilet, knoflookpoeder, kruiden, panko, sriracha saus en uienpoeder

Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Pretzelnoedels

Ingrediënten:
ei, kruiden, lente-ui, melk, olie, peper, piment, pretzel, rookspek en zout

Keuken:
Duits
Soort:
noedels
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Serviettenknödel

Ingrediënten:
boter, eidooier, eiwit, groene kruiden, melk, nootmuskaat, oud brood, peper, ui en zout

Keuken:
Midden-europees
Soort:
vegetarisch / noedels
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Béarnaisesaus

Ingrediënten:
azijn, boter, citroensap, dragon, eidooier, groene kruiden, knoflook, peper, sjalot en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus
Haal meer recepten op...