Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Pennette met mozzarella, ei en ansjovis
- Ingrediënten:
- ansjovis, eidooier, mozzarella en pennette
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | 00-bloem, augurk, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, brood, citroensap, citroenschil, eidooier, gedroogde rode peper, gemalen zwarte peper, knoflook, mozzarella, olijfolie, paellarijst, parmezaanse kaas, pennette, peper, peterselie, ui, vis, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 2 - Pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken: