Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Chinese oestersaus
- Ingrediënten:
- aardappelmeel, donkere sojasaus, heldere bouillon en oestersaus
- Keuken:
- Chinees
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelmeel, arachideolie, bouillon, broccoli, donkere sojasaus, droge sherry, gehakt, gember, knoflook, komkommer, koriander, krabvlees, lichte sojasaus, maïsolie, maïzena, olie, rijst, rijstwijn, rode chilipeper, rode paprika, sesamolie, sojaolie, suiker, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit AH wereldkeukens China:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept van KeukenLiefde:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Keukenlab:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept van Mijn Recepten:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept van Food en So Much More:
Recept van Food en So Much More: