344 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: avocadobloembotercitroeneigehaktgembergroentebouillonknoflookkokosmelkkomkommerkorianderlimoensapmuntolieolijfoliepeperrode uisuikeruivruchtensapwaterzout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Nick Moyle en Richard Hood - Brouw het zelf

Recept uit Brouw het zelf:

Fruit Uit Blik Prik

Ingrediënten:
citroen, citroensap, fruit, gist, grapefruit, kristalsuiker, peren, perziken, pruimen, suiker en water

Soort:
drank (alcoholisch) / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Quinoasalade met gedroogde Iraanse limoen

Ingrediënten:
basmatirijst, bosui, citroensap, feta, gemalen iraanse gedroogde limoen, knoflook, munt, olijfolie, oregano, quinoa, salie, wilde rijst, zoete aardappel, zout en zwarte peper

Soort:
salade / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Gegrilde zoute garnalen met limoen-knoflooksaus

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroensap, extra vierge-olijfolie, grof zeezout, knoflook, knoflookzout, limoenrasp, limoensap, rode ui, tijgergarnaal, oregano, verse tijm, versgemalen zwarte peper en visbouillon

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / saus/dressing/jus / barbecue/grill / feestdagen
Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Zoet paasbrood met vers fruit

Ingrediënten:
amandelmeel, bakpoeder, cake, citroen, citroensap, eierdooier, eieren, fruit, gebroken lijnzaad, boter, honing, kokosmeel, meloen, nectarine, roomboter, suiker, verse aardbeien en water

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / nagerecht uit Ingrediënten:

Aardbeien-rozenfool plus variaties

Ingrediënten:
aardbei, citroensap, citroenschil, limoensap, limoenschil, rozenblaadjes, rozenlikeur, slagroomversteviger en slankroom

Soort:
schuim/mousse/gelei / fruit / zuivel
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:

Citroen-limoengelei

Ingrediënten:
agar-agar, citroensap, citroenschil, limoensap, limoenschil en suikerstroop

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Bijgerecht uit Feestelijk tafelen:

Bloedsinaasappelsalade met dadels

Ingrediënten:
bloedsinaasappel, citroenrasp, citroensap, fijne kristalsuiker, kaneel, limoenrasp, limoensap, oranjebloesemwater, ras el hanout en dadel

Keuken:
Mediterraans / Marokkaans
Soort:
fruit / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:

Champagnegelei met bessen

Ingrediënten:
agar-agar, bessen, champagne, citroensap, citroenschil, limoensap, limoenschil, suikerstroop en zoete bubbelwijn

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:

Watermeloen-muntsoep

Ingrediënten:
citroensap, citroenschil, limoensap, limoenschil, munt, rum, suikerstroop en watermeloen

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / zoet / vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Diner / nagerecht uit Margriet kookboek:

Munt-granita

Ingrediënten:
citroensap, creme de menthe, droge mousserende wijn, limoen, munt en poedersuiker

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:

Vanille-abrikozensoep

Ingrediënten:
abrikozen, citroensap, citroenschil, cointreau, crème fraîche, limoensap, limoenschil, slagroom, suikerstroop, vanillestokje, watermeloen en zoete wijn

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / zoet / vegetarisch
Een recept uit Fiona Taieb - Ceviche

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ceviche:

Ceviche van zeebaars met boeddha's vinger

Ingrediënten:
boeddhasvinger, citroensap, kafferlimoenen, olijfolie, venkelknol, verse dille en zeebaarsfilet

Keuken:
Peruaans
Soort:
vis
Haal meer recepten op...