Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Aardappel in zijn jas met garnaal en roerei
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, boter, ei, garnalen, nootmuskaat, peper, room en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- aardappelgerecht
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, ei, gruyère, kervel, knoflook, kokosmelk, melk, mierikswortel, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, specerijen, tijm, ui, vlees, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: