Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Sous-vide ossenstaart met gebakken aardappel en seizoengroente
- Ingrediënten:
- aardappel, jeneverbes, knoflook, laurier, ossenstaart, rode wijn, runderbouillon, rundvlees en zout
- Soort:
- groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappelpuree, alcohol, amandelmelk, appel, bleekselderij, bloem, boter, groente, knoflook, laurier, laurierblad, olijfolie, peper, peperkorrel, runderbouillon, rundvlees, sukadelappen, ui, vlees, water, wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Sweet Food Lovin: