258 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebleekselderijbloemkoolbroodcourgetteeifruitgroenteknoflookolieolijfoliepaprikapeperpeterseliespecerijenspinazieuivetvleeswaterwortelzout
zout en peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Erwten met basilicum

Ingrediënten:
basilicum, dillezaad, garum, gedroogde erwten, groente, karwijzaad, komijnzaad, korianderzaad, lavas, peper, prei en witte wijn

Keuken:
Romeins
Soort:
groente
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:

Soep van groenten en basilicum - soupe au pistou

Ingrediënten:
aardappel, bouquet garni, cocobonen, courgette, grof zout, kievitsbonen, knoflook, limabonen, macaroni, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, pompoen, prei, spaghetti, sperziebonen, tomaat, ui, verse basilicum, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Fajah Lourens en Anke Langelaan - Killerbody dieet

Recept uit Killerbody dieet:

Tomaten-gehaktsaus

Ingrediënten:
basilicum, boter, groenten, knoflook, olijfolie, peper, rundergehakt, tomaat, tomatenpuree, ui en zout

Soort:
vlees / saus/dressing/jus
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Tomaten met limabonen

Ingrediënten:
azijn, basilicumbladeren, bonen, brood, bruine suiker, chutney, fruit, groente, groenten, jam, knoflook, laurier, olie, peper, pruim, roomijs, siroop, suiker, ui, vijgen, zout en zout

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Tomaten-groentesaus

Ingrediënten:
artisjokhart, aubergine, basilicum, bleekselderij, courgette, extra vierge-olijfolie, gegrilde paprika, groenten, paddenstoel, paprika, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pompoen, tomaten uit blik, ui, venkel, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Pizza van zoete aardappel

Ingrediënten:
aubergine, bakpoeder, bloemkool, broccoli, cherrytomaatjes, courgette, deeg, ei, groente, groenten, havermout, meel, olijfolie, oregano, peper en zout, rucola, tijm, bakpoeder, tomaten, ui, kruiden en zoete aardappel

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Harira: Marrokaanse soep van tomaat en kikkererwten

Ingrediënten:
kikkererwten, tomaat in blik, bouillon, fruit, gember, groentebouillon, groenten, kikkererwten, knoflook, komijnzaad, kruiden, kurkuma, linzen, olie, paprikapoeder, peper, pompoenpitten, rode linzen, rood pepertje, knoflook, tomaten, tomatenblokjes, tomatenpuree, ui, kruiden, wortel en wortels

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Minestrone alla genovese - Groene minestrone met pesto

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bleekselderij, borlottibonen, courgette, courgettebloem, doperwten, groentebouillon, kikkererwten, olijfolie, palmkool, pesto, prei, snijbiet, spinazie, tomaat, tuinbonen, witte ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Consommé algli scampi - Consommé met langoustine

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bleekselderij, borlottibonen, courgette, courgettebloem, doperwten, kikkererwten, langoustineconsommé, langoustines, olijfolie, palmkool, pesto, prei, snijbiet, spinazie, tomaat, tuinbonen, witte ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Broccoli-ardappelgratin

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, broccoli, emmentaler, knoflook, olie, peterselie, peterseliewortel, prei, tijm, tomaten, ui en wortel

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Minestrone agli scampi - Minestrone met langoustine

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bleekselderij, borlottibonen, courgette, courgettebloem, doperwten, groentebouillon, kikkererwten, langoustines, olijfolie, palmkool, pesto, prei, snijbiet, spinazie, tomaat, tuinbonen, witte ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...