Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Abbachio alla Romana - Lam op romijnse wijze
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, bouillon, lamsbout met bot, peper, rozemarijn, witte wijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | appel, appelazijn, bleekselderij, bloem, garam masala, groente, kaas, knoflook, lamsbouillon, lamsvlees, laurier, olie, olijfolie, pastinaak, peper, rode paprika, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Avondmaal uit Home Made winter:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept van De Hippe Vegetarier: