Bijgerecht uit Koken met kruiden:
Koolrolletjes gevuld met lamsvlees
- Ingrediënten:
- citroensap, kaneel, knoflook, kool, mager lamsgehakt, munt, piment, rijst, rode kool, rode paprika en yoghurt
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bladpeterselie, bulgur, cayennepeper, kaneel, knoflook, koriander, mager lamsgehakt, munt, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, pijnboompitten, rundergehakt, suiker, tomatenpuree, ui, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Koken met kruiden:
Snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Bijgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Simpel:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:
Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: