Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Daoud pasha - Syrische gehaktballetjes
- Ingrediënten:
- kalfsgehakt, lamsgehakt, pijnboompitten, rundergehakt, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Syrisch / Sefardisch / Joods
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, cayennepeper, citroensap, ei, kalfsgehakt, kaneel, kippenbouillon, knoflook, lamsgehakt, mild paprikapoeder, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, piment, plantaardige olie, suiker, ui, water, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe dan?!:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: